Vacancies

Open vacancies

Operationeel Manager Hotel Restaurant

Amsterdam – Noord-Holland

Kan jij dagelijks gang van zaken vloeiend laten verlopen? En kan jij anderen in hun kracht zetten? Bekijk dan deze interessante vacature!

Back End Developer

Aalsmeer – Noord-Holland

Zou jij als backend developer ook aan de voorkant een belangrijke rol willen vertolken? Dan is dit jouw uitgelezen kans!

Guest Relation Manager

Amsterdam – Noord-Holland

Hou jij er van om deelgenoot te zijn van nieuwe concepten? Kan jij meerdere afdelingen gelijktijdig aansturen? Dan is deze positie wellicht jouw volgende uitdaging!

Restaurant Manager

Amsterdam Zuid – Noord-Holland

De verbinder, de gourmet, de allerliefste collega, de wijnliefhebber, de mensen-mens, de papa en mama, de motivator? Wie bedoelen wij? Onze nieuwe Restaurant Manager! Zie jij jezelf het liefst omschreven worden met deze woorden, kom dan met ons kennismaken!

Franchise Qnis Recruiter Non-Profit

Amsterdam – Noord-Holland

Ben jij een ervaren en/of zeer ambitieuze recruiter met ervaring in non-profit en je bent toe aan de volgende, vooral zelfstandige stap in jouw carrière? Dan is het volgende wellicht precies waarnaar jij op zoek bent!

Franchise Qnis Recruiter Interim

Amsterdam – Noord-Holland

Ben jij een ervaren en/of zeer ambitieuze recruiter met ervaring in tijdelijke plaatsingen en je bent toe aan de volgende, vooral zelfstandige stap in jouw carrière? Dan is het volgende wellicht precies waarnaar jij op zoek bent!

Franchise Qnis Recruiter Care

Amsterdam – Noord-Holland

Ben jij een ervaren en/of zeer ambitieuze recruiter met werkervaring in care en je bent toe aan de volgende, vooral zelfstandige stap in jouw carrière? Dan is het volgende wellicht precies waarnaar jij op zoek bent!

Franchise Qnis Recruiter HR - Recruitment

Amsterdam – Noord-Holland

Ben jij een ervaren en/of zeer ambitieuze recruiter met ervaring in HR & Recruitment en je bent toe aan de volgende, vooral zelfstandige stap in jouw carrière? Dan is het volgende wellicht precies waarnaar jij op zoek bent!

Franchise Qnis Recruiter Facility

Amsterdam – Noord-Holland

Ben jij een ervaren en/of zeer ambitieuze recruiter met facility ervaring en je bent toe aan de volgende, vooral zelfstandige stap in jouw carrière? Dan is het volgende wellicht precies waarnaar jij op zoek bent!

Franchise Qnis Recruiter Finance

Amsterdam – Noord-Holland

Ben jij een ervaren en/of zeer ambitieuze recruiter met een finance achtergrond en je bent toe aan de volgende, vooral zelfstandige stap in jouw carrière? Dan is het volgende wellicht precies waarnaar jij op zoek bent!

Franchise Qnis Recruiter Retail

Amsterdam – Noord-Holland

Ben jij een ervaren en/of zeer ambitieuze recruiter met een retail achtergrond en je bent toe aan de volgende, vooral zelfstandige stap in jouw carrière? Dan is het volgende wellicht precies waarnaar jij op zoek bent!

F&B Manager

– Noord-Brabant

Ben jij die F&B Manager met de can-do mentaliteit die wij zoeken?