Collaborative Hiring

Krappe arbeidsmarkt, wat nu?

Niets is zo bedreigend voor een gezonde werkomgeving en bedrijfsvoering als een team dat langdurig onderbezet is. Onderbezetting kan leiden tot minder capaciteit, omzet en het verhoogt het ziekteverzuim en verloop. De aanhoudende krapte op de arbeidsmarkt vraagt om een innovatieve en efficiëntere aanpak. Wij bieden dé oplossing.

Collaborative Hiring is hét antwoord

Qnis en Recruitee hebben de handen ineengeslagen en hiermee een waardevolle tool in de markt gezet, Collaborative Hiring. Deels door automatisering en anderzijds door focus, sturing en processen is dit zeer effectief voor jouw HR- en hiring process. Draai aan meerdere knoppen tegelijk; automatiseer het hiring process, vergroot jouw online zichtbaarheid, spreek jouw doelgroep aan, werf met je gehele team, verbind online door meerdere communicatie-tools, zet recruitmentspecialisten in op moeilijk invulbare posities, focus op de kwaliteit en snelheid van het hiring process en last but not least maak van retentie jouw grootste prioriteit.

‘‘De meest waardevolle partnerships zijn deze, waar beide partijen hun specialismen inbrengen en samenwerken naar gemeenschappelijke doelstellingen. – Lore Group ‘‘

Qnis X Recruitee: het beste van twee werelden

Qnis’ en Recruitee’s partnership biedt het beste van twee werelden: de techniek en ontwikkeling van hét innovatief softwarepakket voor recruitment gecombineerd met de bewaking van het hiring process, kennis, databases, benodigde abonnementen en alle voordelen van een headhunter als Qnis. Dit alles zonder de gebruikelijke overname fees. Met Collaborative Hiring ben je in staat om beter en sneller te communiceren, te schakelen en kandidaten te werven. Dit resulteert in meer betrokkenheid, intermenselijk contact, referrals en optimalisatie van retentie.

‘‘De hospitality-industrie draait om de ervaring van de klant. Nu kunnen we dit ook implementeren vanuit een kandidatenperspectief. Ons relatiemanagement is sterk
verbeterd.. – Sircle Collection

Wat betekent Collaborative Hiring concreet voor jou?

• Implementatie van het systeem binnen de organisatie en controle over uitvoering van het hiring process.
• Extra beschikbare wervingsbronnen met geabonneerde databases. Onder andere zoals Indeed, Linkedin Recruiter en Qnis.
• Optimalisatie van werknemers journey & branding.
• Twee vacatures per maand worden single searches, welke uitgevoerd worden door onze recruitmentspecialisten.
• Maak jouw team actief betrokken in het hiring process.

• Boost van online zichtbaarheid: automatische doorplaatsingen op meer dan vijftien jobboards, waaronder Indeed, LinkedIn, Monster, Jobrapido, Google for Jobs, etcetera.• AI-campagnes activeren met toegang tot meer dan 1.500 jobboards voor extra zichtbaarheid.
• Meer efficiëntie in een geautomatiseerd hiring process.
• Kortere wervingstijd & transparanter proces.
• Compatible met veel tools & (HR) systemen.
• Gemakkelijk creëren van talent pools, jouw “reservebank”.
• Vaste kostenspreiding van recruitmentkosten.