Over ons

Ontmoet het team

Het team is samengesteld uit recruitment specialisten en meerdere Business Partners. Onze recruitment specialisten hebben een sterk netwerk in de hospitality branche.

Onze Business Partners

wij werken uitsluitend en exclusief samen met een divers aantal Business Partners die een uitgebreid netwerk hebben opgebouwd in hun carrière binnen de branche en doelgroep waar onze opdrachtgevers zich in bevinden. Dit zijn professionals die jarenlang een kwalitatief en uitgebreid netwerk hebben opgebouwd. Met Qnis delen zij dit netwerk vanuit de missie die Qnis heeft om de juiste kandidaten aan de juiste vacatures te verbinden. Hierdoor creëren we een ‘natuurlijke’ voorselectie binnen ons wervingsproces.

Ontmoet de Business Partners

Hoe is Qnis ontstaan

Qnis komt van het Latijnse woord “Cunis” wat staat voor wieg. Onze overtuiging is dat ieder mens in de wieg is gelegd met een bepaald talent. Wij zien het als onze missie om voor onze opdrachtgevers de juiste kandidaten te verbinden met de juiste baan.

Waarom zijn wij ontstaan

We lezen het overal, de Nederlandse arbeidsmarkt verkrapt en de zoektocht naar de juiste kandidaten wordt steeds lastiger. Vaak zijn de kandidaten voor de openstaande vacature wel te vinden, echter worden ze vaak niet bereikt of op de verkeerde manier geselecteerd. De arbeidsmarkt is in de afgelopen jaren ontzettend veranderd en uit onderzoek blijkt (opmerkelijk) dat werkgevers in de afgelopen 10 jaar het minst zijn mee veranderd.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Organisatie

Aanvraag

Opmerkingen