Business Partners

Business Partners

edgtf-team-image

Leonie van 't Groenewolt

Leonie heeft jarenlange ervaring binnen de recruitment opgedaan voor diverse hospitality labels. Kim en Leonie kennen elkaar al tien jaar en hebben vier jaar samengewerkt bij een werving en selectie bureau gericht op de hospitality branche. Het was voor Kim dan ook logisch om de ondersteuning van Leonie te vragen. Zij is betrokken bij Qnis als Business Partner.

edgtf-team-image

Ron Vermeulen

Ron Vermeulen is een bekende verschijning binnen de hospitality industrie. Wij zijn fan van zijn gastronomische website www.food-market.nl vanaf het eerste uur. Leuk beschreven en altijd positief en met respect voor de ondernemer, daar houden wij van. Vanuit PureConsultancy heeft hij menig ondernemer met raad en daad bij gestaan. Ron is een veelgevraagd ambassadeur, momenteel voor Earth Water, iFavine, Lakrids, Toques & Clochers en nu gelukkig ook Business Partner bij Qnis!

edgtf-team-image

Sergej Fokke

Sergej Fokke is een ondernemer die het speak easy concept naar Amsterdam heeft toe gehaald met het zeer hoog aangeschreven en populaire Door 74. Daarnaast is Sergej mede-eigenaar van Mystique en Regular & Jack. In de cocktailscene is Sergej een zeer gewaardeerd persoon en met Door 74 heeft Sergej een cocktailbar van wereldformaat neergezet. Sergej is marinier, ja inderdaad is, een marinier blijf je altijd. Dat zie je ook terug in zijn wijze van ondernemen, in al zijn bedrijven heeft hij een personeelslid zakelijk partner gemaakt, omdat hij achter de persoon in kwestie staat en met de mensen van wie hij houdt samen wilt ondernemen. Daarom zijn wij ook trots op het Business Partnership van Sergej!

edgtf-team-image

Henk Jan Kakebeen

Henk Jan Kakebeen is initiator en eigenaar van het bekende en grootste meerdaagse high end culinair festival Taste of Amsterdam. Daarnaast is hij ook organisator geweest van de Top Gear Live Shows in Amsterdam en Noorwegen. Hedendaags geeft Henk Jan naast zijn werk voor Taste of Amsterdam advies aan internationale partijen die een vraagstuk bij de Hogere Hotelschool Den Haag hebben neergelegd. Henk Jan heeft een zeer groot netwerk in de hospitality industrie en Qnis is dan ook zeer verguld met hem als Business Partner.

edgtf-team-image

Severine Meijer

Severine Meijer is eigenaar van Opscheppen met Severine: Een all-in-1-concept van een doortastende horecaliefhebster. Na 10 jaar haar eigen restaurant te hebben gerund richt Severine zich momenteel op de inspirerende diversiteit van ons vak. Ze zet zich freelance in als horecadocent, coach en trainer maar ook als private chef voor fine dining en small catering! (Mee)denken in oplossingen is haar motto, ook als business partner bij Qnis!

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Organisatie

Aanvraag

Opmerkingen