Zelfstandige teamplayer

 

<< Terug naar alle vacatures

Zelfstandige teamplayer gezocht voor de uitdagende functie van Housekeeping Manager voor een 4* hotel in Amsterdam. 

Over onze opdrachtgever

Deze organisatie is op zich vrij hiërarchisch. Echter is het contact met jouw leidinggevenden erg snel met korte lijnen. De organisatie is gegroeid door in de afgelopen 25 jaar bij hun opdrachtgevers in de hospitality, zorg en institutionele markt hun diensten goed neer te zetten. Op elke locatie waar deze organisatie hun diensten aan verleend zitten hebben ze iemand die eindverantwoordelijk is voor hun diensten. Ze hechten veel waarde aan hospitality, kwaliteit en ondernemerschap.


Over het team

Je gaat leiding geven aan een groot team van ongeveer 60 medewerkers die een contract hebben tussen de 10 en 30 uur per week.


Over onze ideale kandidaat

Herken jij jezelf in de volgende competenties? Coachend leidinggeven, ondernemend, daadkrachtig, slim, communicatief vaardig, goed prioriteiten kunnen stellen, spin in het web, politiek correct kunnen zijn, attent, teambuilder, voeten in de klei, coördineren, regelen, hands-on, voorbeeldfunctie. En heb je humor en een  ? Dan is het verstandig om verder te lezen.

In deze rol is het een grote pré als je meerdere jaren ervaring hebt met het aansturen en coachen van een groot operationeel team (plusminus 60 medewerkers) met een multiculturele achtergrond. Verder ben je in bezig van hospitality DNA en behartig je de belangen van je team, de klant en je werkgever. Als het ware run je je eigen toko waarbij je ondersteund wordt door leidinggevende en het hoofdkantoor. Je gaat geen uitdaging uit de weg en zoekt eerst zelf naar passende oplossingen. Je leidinggevende komt elke 2 weken langs bij jouw locatie en in de tussentijd heb je telefonisch overleg indien nodig en heb je ook contact met je directe collega’s op andere locaties. Een HBO diploma in de richting van hospitality, facility of events sluit goed aan bij deze functie en is een pré. Heb je in grote bedrijven gewerkt met een groot multicultureel team, denk hierbij aan vakantieparken, supermarkten, grote hospitality zaken, heb je grote events aangestuurd of kun jij je helemaal vinden in bovenstaande?


Verantwoordelijkheden

  • Aansturen, coachen, begeleiden, motiveren van een groot multicultureel team
  • Managen van de relatie met klant en kunnen levellen op dit niveau
  • Werving & selectie van je team met hulp van het hoofdkantoor
  • Behalen van KPI’s op onder andere rendement
  • Roosters maken op basis van een forecast
  • Kwaliteit waarborgen


Direct solliciteren
 

Sector: Facilitaire Dienstverlening

Vakgebied: Executive Housekeeper

Dienstverband: Vast

Locatie: Amsterdam

Uren: 38 uur