Shiftleader

 

<< Terug naar alle vacatures

Ben jij de leukste en beste shiftleader in Amsterdam? Lees dan snel verder..

Over onze opdrachtgever

Dit snel groeiende bedrijf heeft inmiddels drie locaties in Amsterdam. Er hangt een prettige ambiance in de restaurants waar de gasten genieten van het Bourgondische leven, heerlijke verse vis en gezelligheid. Het is er altijd gezellig druk met zowel locals als toeristen, dat is ook niet zo gek als je weet dat ze met alle drie de vestigingen in de Tripadvisor top 100 staan in Amsterdam. Het is een jong ambitieus bedrijf met een divers en gezellig team. Vanwege de groei is dit bedrijf op zoek naar een ervaren shiftleader voor één van hun locaties. Op de menukaart staan o.a. gerechten zoals Fruits de Mer, Kreeft, Fish & Chips en andere heerlijke visgerechten. 


Over het team

We zijn op zoek naar een enthousiaste shiftleader, de beste die er in Amsterdam te vinden is. In deze functie ben jij samen met het management verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van 10-15 medewerkers. Het team bestaat uit medewerkers bediening die gezamenlijk het doel hebben om alle gasten een onvergetelijke beleving te bezorgen. 

 

 


Over onze ideale kandidaat

  • Je bent een motivator waar alle medewerkers het liefst mee werken
  • Je voelt je thuis in een Bourgondische en gezellige omgeving
  • Je hebt minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring als shiftleader
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Je hebt voldoende kennis van vis
  • Wijnkennis is een pré
  • Je bent woonachtig in Amsterdam of nabije omgeving


Verantwoordelijkheden

Samen met het managementteam ben jij het aanspreekpunt voor zowel collega’s als gasten. Daarnaast fungeer je als gastvrouw/-heer en zorg je ervoor dat de gasten met een brede glimlach op hun gezicht de deur uitgaan. 


Direct solliciteren
 

Sector: Restaurant

Vakgebied: F&B Supervisor

Dienstverband: Vast

Locatie: Amsterdam

Uren: 38 uur