Shiftleader

 

<< Terug naar alle vacatures

Fantastisch mooi horeca concept zoekt een ervaren shiftleader. 

Over onze opdrachtgever

Deze organisatie heeft het afgelopen jaar veel in het nieuws gehaald op positieve wijze. Nu hebben de 4 jonge en ambitieuze eigenaren een nieuw verrassend concept opgezet, ze zijn sinds november 2016 open. De locatie is direct een hit geworden en druk bezocht. De organisatie kent een platte structuur en houdt van directe lijnen en communicatie. Vooral samen willen werken en doelen willen behalen is een belangrijke doelstelling. Persoonlijke aandacht zowel naar de gasten toe als onderling kenmerkt deze organisatie. Deze organisatie investeert veel in persoonlijke ontwikkeling door trainingen en scholingen aan te bieden. 


Over het team

Het team is jong en ambitieus en heeft behoefte aan directe aansturing op de vloer. Vrolijkheid, gezelligheid en ook professionaliteit zijn belangrijke gedragseigenschappen die het team nodig heeft. Het team bestaat uit een basis van fulltimers en een grote groep parttimers. Iedereen zou multifunctioneel inzetbaar moeten zijn en daarvoor wordt iedereen ook intern getraind en opgeleid. 


Over onze ideale kandidaat

Een echte gastheer of gastvrouw in hart en nieren die zijn of haar team kan motiveren en die het restaurant samen met zijn team operationeel het concept op papier kan vertalen naar de praktijk. Een standvastige aankomend manager met sterke communicatieve vaardigheden die zijn team op sleeptouw kan meenemen. Een warme persoonlijkheid die begrijpt en respecteert, en zeker zijn mening durft te ventileren, mits onderbouwd. Van nature een positief ingesteld persoon die in mogelijkheden en samenwerkingen denkt. Een kandidaat die zich ook kan aanpassen wanneer de situatie hier om vraagt. 


Verantwoordelijkheden

  • Je bent verantwoordelijk voor de operationele gang van zaken en service op deze locatie.
  • Je bent verantwoordelijk voor het aansturen en motiveren van de medewerkers op de vloer. 
  • Streven naar gastvrijheid met het gehele team en je team ook hierop coachen. 
  • Je bent verantwoordelijk voor het openen en sluiten van de zaak tijdens jouw shift en het tellen van de kassa. 
  • Zorgdragen voor het behalen van de financiële doelstellingen in samenwerking met het team en management. 


Direct solliciteren
 

Sector: Restaurant

Vakgebied: F&B Supervisor

Dienstverband: Vast

Locatie: Amsterdam

Uren: 38 uur