Mixologist

 

<< Terug naar alle vacatures

Creatieve mixologist voor een supermooi hotel in Amsterdam Centrum!

Over onze opdrachtgever

Dit 5 sterren hotel is gevestigd in de oude Stadsbibliotheek van Amsterdam. Het gehele hotel is ingericht door een bekende Nederlandse ontwerper. De inrichting is geinspireerd op de Gouden Eeuw en Delfts Blauw, de inrichting kan beschreven worden als overdadig en stijlvol. Deze organisatie heeft als doelstelling de bar in de top 5 van de beste bars in Nederland te brengen. De bar is dan ook op een bijzondere wijze ontworpen, als Mixologist sta je te midden van je gasten. De organisatiestructuur kent niet zoveel lagen, als mIxologist sta je direct onder de Head Bartender en Restaurant Manager, welke staan onder de Ass. F&B Manager. Dit hotel heeft persoonlijke ontwikkeling en gastheerschap hoog op het prioriteitenlijstje staan. De wijze van communiceren is dan ook heel direct en motiverend. De bar en het restaurant zijn gescheiden van elkaar, al is het geheel wel een open gedeelte. 


Over het team

Het team bestaat uit een aantal barista's voor overdag en mixologists voor de avond. De Head Bartender is de direct leidinggevende. Deze positie is nog niet ingevuld en de kans is aanwezig dat deze positie intern wordt ingevuld. De nieuwe mixologist moet het team op sleeptouw nemen, kunnen uitdagen en motiveren om beter te worden. 


Over onze ideale kandidaat

Onze ideale kandidaat is een Mixologist met medior ervaring, met ambitie om te verbeteren en competities aan te gaan met vakgenoten. Een persoon die de etiquettes hoog in zijn of haar vaandel heeft staan. Daarnaast beschikt over en goede mate van drankenkennis. Als persoon een open persoonlijkheid, met een focus op gastgerichtheid en een mooie gastvrije uitstraling. 


Verantwoordelijkheden

  • Gezamenlijk nieuwe kaart maken.
  • Hoogst haalbare serviceniveau bewerkstelligen.
  • Upselling.


Direct solliciteren
 

Sector: Hotel

Vakgebied: Mixologist/Cocktailshaker

Dienstverband: Vast

Locatie: Amsterdam

Uren: 40 uur