Host(ess)

 

<< Terug naar alle vacatures

Een big smile en charisma gezocht voor de functie van Host(ess) voor een prachtig 5* hotel in Amsterdam!

Over onze opdrachtgever

Dit internationale zeer toonaangevende 5* hotel in Amsterdam staat bekend om hun prachtige pand, de vele staatsbezoeken en artiesten die er als gast komen. Deze organisatie staat bekend om zijn luxueuze uitstraling en is dan ook 1 van de meest bekende 5* hotels van Amsterdam. De structuur binnen dit hotel is hiërarchisch zoals je bij een tophotel mag verwachten. De verschillende afdelingen werken nauw met elkaar samen, waarbij de gastbeleving voorop wordt gesteld.


Over het team

Als Host(ess) ben je onderdeel van het F&B team. Als direct leidinggevende heb je te maken met de Restaurant Manager. Als Restaurant Host(ess) laveer je tussen de receptie, bar en restaurant in. Het team is ambitieus en zeer gastgericht. Een gezonde mix tussen jong en oud, die zeer collegiaal met elkaar om gaat.


Over onze ideale kandidaat

Onze ideale kandidaat is assertief en voelt instinctief aan wat gasten zouden willen. Een social butterfly, die letterlijk rond fladdert in de verschillende ruimtes om de persoonlijke connectie te zijn tussen gast en hotel. Een sprankelende persoonlijkheid die kennis heeft van de omgeving en eigenlijk continue aan sales doet, ongemerkt. Een feilloos gevoel voor fashion en functie. Een sterke persoonlijkheid die kan overtuigen en eigen initiatief wil en kan tonen.


Verantwoordelijkheden

  • Het ontvangen van de gasten voor het 1* Michelin Restaurant.
  • Plannen en reserveringen aannemen.
  • Het nabellen van de reserveringen. 
  • Relatiebeheer.
  • Communicatie tussen de verschillende afdelingen.
  • Realiseren van de ultieme guest experience.


Direct solliciteren
 

Sector: Hotel Restaurant

Vakgebied: Hostess

Dienstverband: Vast

Locatie: Amsterdam Centrum

Uren: 38 uur