F&B Manager

 

<< Terug naar alle vacatures

Deze vacature is succesvol vervuld door Qnis, kijk gerust verder bij onze openstaande vacatures of reageer via een open sollicitatie.

Over onze opdrachtgever

Als er 1 hotel is die zichzelf uniek Amsterdams mag noemen, dan zouden wij dit hotel noemen. Niet alleen vanwege de locatie, maar zeker ook vanwege de organisatie en visie. Dit hotel is sindskort een stand alone hotel, dat wil zeggen dat ze niet in een keten behoren, wat als voordeel heeft, een plattere organisatie structuur en een volledig eigen identiteit. De particuliere eigenaren stellen de allerhoogste eisen aan de F&B afdeling, omdat zijzelf een enorme passie hebben voor de F&B. Dat werkt heel positief, gezien kosten nog moeite wordt bespaard om jou alle tools te geven om deze F&B afdeling een succes te laten worden. Deze organisatie zit momenteel in een versnellingsslag omdat de locatie geheel gerenoveerd wordt en deze renovatie 2,5 maand eerder dan verwacht opgeleverd wordt. Dit is een voorbeeld wat je weinig hoort met verbouwingen, d.w.z. hoe efficient en op welke wijze ze samenwerken met andere partijen. De afdelingshoofden communiceren open en direct met elkaar, ook over elkaars werkterrein, niet om te bemoeien, maar om de kans op gezamenlijk succes zo groot mogelijk te maken.


Over het team

In deze functie ben je tevens lid van het MT, wij willen graag hier de "T" benadrukken. Dit team bestaat uit behalve deze functie, uit Rooms Division, HR, Chief Engineer, Financial Controller en de BDM Manager. Doelstellingen van de verschillende afdelingen worden hier gezamenlijk behaald, jouw collega zal binnen deze organisatie gevraagd en ook ongevraagd advies geven, om je te helpen, om te levellen of te spiegelen, hoe fijn is dat? Binnen jouw afdeling wordt jij bijgestaan door een fantastische Chef, 2 F&B Operations Managers en meerdere F&B Supervisors. Wat echt bijzonder is, jouw team bestaat ook uit een fulltime Sales & Marketing medewerker, die zich puur richt op de Sales & Marketing van de F&B. En dan is jouw team nog steeds niet compleet, er is namelijk ook een fulltime F&B office medewerker die een heel groot deel van jouw F&B administratie verwerkt. En last but not least; je wordt bijgestaan door 60 zeer gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. 


Over onze ideale kandidaat

Onze ideale kandidaat wil met de neus in de boter vallen, inderdaad er liggen direct uitdagingen! Onze kandidaat heeft een hotelachtergrond en weet hoe te laveren tussen de verschillende karakters en afdelingen. Hij of zij is wars van arrogantie en is zeer gastgericht. Analytisch denkvermogen is een must en daadkrachtig handelen zal deze functie makkelijker doen worden, Absoluut een oog voor detail, het zien wat andere mensen niet zien en daar pro-actief op handelen. Een coach voor velen door zich inspirerend en motiverend op te stellen. Politiek correct handelen met tact binnen de organisatie, d.w.z. begrip voor andere afdelingen en inspanningen. Je moet in deze functie snel kunnen schakelen, samen met je team. Veel passie, iets minder emotie in jouw handelen. Ben jij deze empatische manager? Reageer dan en laat ons weten wie jij bent!


Verantwoordelijkheden

  • Eindverantwoordelijk voor behalen van targets, budgetten en KPI's van de F&B afdeling.
  • Operationeel laten excelleren van zijn F&B team.
  • Tezamen met HR aanname F&B team.
  • Mede-verantwoordelijk voor resultaat van het hotel.
  • Financieel F&B beleid, inzake inkoop en verkooptargets.


Direct solliciteren
 

Sector: Hotel Restaurant

Vakgebied: F&B Manager

Dienstverband: Vast

Locatie: Amsterdam

Uren: 40 uur