Chef de Rang

 

<< Terug naar alle vacatures

Succesvolle carrière tegemoet gaan? Kies dan voor deze uitdagende functie in een Michelin ster restaurant!

Over onze opdrachtgever

Deze organisatie huist in 1 van de mooiste 5* locaties van Amsterdam. De organisatie kent een vrij klassieke hotelstructuur, al is in het kleinschalig van vorm. Kwaliteit, individu gericht en passie zijn belangrijkste peilers in dit bedrijf. De verschillende F&B outlets staan nu nog vrij solitair, al zijn er ideeën om meer overlap te initiëren. De organisatie structuur kan je hiërarchisch noemen, maar met korte lijnen en direct contact. Individuele ontwikkeling is een gemeenschappelijk goed, in een kleine organisatie als deze, ben jij een belangrijke schakel. In deze tijd waar echte ambachten steeds schaarser worden, geeft deze organisatie alle ruimte om te excelleren. Natuurlijk staan ze open voor veranderingen maar willen deze veranderingen gezamenlijk maken. 


Over het team

Het team is klein en bestaat uit maximaal 5 personen in de bediening per avond. Vandaar dat veel waarde aan elk individu wordt gehecht, elk teamlid is dan ook een echte teamplayer met 1 doel, namelijk de gasten voorzien van een geweldige beleving. Er is een open collegiale communicatie structuur, waar net als ergens anders in de hitte van de strijd de puntjes op de i worden gezet. Aan oprechtheid en oog voor detail wordt veel waarde gehecht. De Maître is ingetogen, taakgericht en een no nonsense persoon, die een enorme passie heeft voor het vak, maar ook open staat voor andere meningen en veranderingen. Hij geeft gemakkelijk verantwoordelijkheden maar zal bijsturen waar nodig. Hij hecht veel waarde aan zowel teambegeleiding als individuele begeleiding. Samenwerken staat met grote letters in zijn werkwijze gegrift, dus hij staat dan ook altijd open voor jouw vragen. De Chef is een bekende naam in de markt en heeft een reputatie hoog te houden. Als hij potentie ziet, kan hij daar enorm blij van worden. De Chef houdt van wilskracht en doorzettingsvermogen om te willen leren. Het restaurant heeft een Michelin ster en heeft een ambitie naar meer. 


Over onze ideale kandidaat

Velen zijn jou al voor gegaan in deze positie en allen hebben op geen uitzondering na, de weg omhoog gevonden. Onze ideale kandidaat weet nog niet waar zijn of haar lat ligt. Onze kandidaat is niet snel tevreden en wil het uiterste uit zichzelf halen en eist dat ook van zijn/haar collega's. Hij/zij heeft een verfrissende kijk op zaken en wil deze ook goed onderbouwen. Onze kandidaat is zeer gastgericht en weet op zijn of haar unieke wijze een gast te verrassen en te binden. Passie, gedrevenheid, wilskracht en doorzettingsvermogen zijn belangrijke eigenschappen van onze kandidaat. Maar dat is niets waard als het belangrijkste er niet is, namelijk plezier in je werk en met je collega's. En daar ben jij gezamenlijk met je collega's verantwoordelijk voor. In dit kleine team mag en sterker nog moet je voor je mening uitkomen, alleen dan kan jij en je team beter worden. Jouw ultieme doel is, jouw gasten met een stralende glimlach weer terug zien bij een volgend bezoek aan dit top restaurant!


Verantwoordelijkheden

  • Gedraag je als een spons.
  • Aantoonbare passie en gedrevenheid voor deze mooie positie.
  • Jouw mening verkondigen en gezamenlijk streven naar verbetering op elk vlak.
  • Onvervulbare drang naar tevredenheid als het op gasten en kennis aankomt.
  • Trots willen zijn op je werk en inzet.


Direct solliciteren
 

Sector: Restaurant

Vakgebied: Medewerker bediening

Dienstverband: Vast

Locatie: Amsterdam

Uren: 38 uur