Commis

 

<< Terug naar alle vacatures

Kun jij Indonesisch koken en / of heb je ervaring met de authentieke Indonesische keuken? Dan gaan we graag een gesprek met je aan! 

 

Over onze opdrachtgever

Voor een waanzinnig mooi Dutch Colonial restaurant, welke op korte termijn opent, is Qnis op zoek naar Indonesische koks en/of koks die Indonesisch kunnen koken. Het restaurant is onderdeel van een 5* hotel in Amsterdam dat in Mei zal openen. 

 


Over het team

De Head Chef is een ambitieuze man die erg meegaand is met zijn team. Hij is een mensenmens maar kan ook streng zijn indien nodig. Hij zal het team aansturen samen met 2 Souschefs. In totaal werk je in een team van 15 koks. Het restaurant serveert ontbijt, lunch, diner en borrelhappen. 


Over onze ideale kandidaat

Jij bent op zoek naar een fulltime baan voor langdurige periode. Jij wilt graag onderdeel zijn van een ambitieus team in een professionele keuken. Je gaat fulltime aan de slag in de keuken waarbij je Indonesische gerechten gaat koken en waar je ook Mise & Place maakt voor andere gerechten. Kokspapieren zeker niet noodzakelijk, maar kunnen koken als een nenek ;), absoluut welkom! Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op en verras ons met een gesprek over heerlijk Indonesisch eten!


Verantwoordelijkheden

Verantwoordelijkheden zijn o.a.;

  • Voorbereiden van gerechten nav standaard recepturen
  • Bereiden van gerechten
  • Mise & Place 
  • Schoonmaken van de keuken volgens de HACCP 


Direct solliciteren
 

Sector: Hotel Restaurant

Vakgebied: Chef de Parti

Dienstverband: Vast

Locatie: Amsterdam

Uren: 38 uur