Chefkok

 

<< Terug naar alle vacatures

Ben je een liefhebber van vis en geef je graag leiding aan een keukenteam?

Over onze opdrachtgever

Dit snel groeiende bedrijf heeft inmiddels drie locaties in Amsterdam. Er hangt een prettige ambiance in de restaurants waar de gasten genieten van het Bourgondische leven, heerlijke verse vis en gezelligheid. Het is er altijd gezellig druk met zowel locals als toeristen, dat is ook niet zo gek als je weet dat ze met alle drie de vestigingen in de Tripadvisor top 100 staan in Amsterdam. Het is een jong ambitieus bedrijf met een divers en gezellig team. Vanwege de groei is dit bedrijf op zoek naar een Chefkok voor één van hun locaties. Op de menukaart staan o.a. gerechten zoals Fruits de Mer, Kreeft, Fish & Chips en andere heerlijke visgerechten. 


Over het team

In het restaurant staat een team van gemiddeld 10 medewerkers in de keuken, ook ben je verantwoordelijk voor de afwasploeg. Het team is divers en ambitieus. Samen met je team hebben jullie het doel om alle gasten kennis te laten maken met de geweldige gerechten die jullie vol passie voor het vak maken. Het menu bestaat uit dagverse vis en zeevruchten van de beste kwaliteit. Onbewerkt, zonder toevoegingen en met een verantwoorde herkomst. Waar mogelijk werken ze met biologische en Fair Trade producten. De producten worden op een ambachtelijke wijze bereid en de wilde vis is bij voorkeur duurzaam en lijngevangen. 


Over onze ideale kandidaat

  • Je voelt je thuis in een Bourgondische en gezellige omgeving
  • Je bent een ervaren Chef met passie voor vis en een motivator voor het team
  • Je bent een master in het waarborgen van kwaliteit en continuïteit
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante leidinggevende werkervaring
  • Je bent woonachtig in Amsterdam of nabije omgeving

 

 


Verantwoordelijkheden

Je bent verantwoordelijk voor het aansturen en motiveren van het keukenteam. Jij bent samen met je team verantwoordelijk dat alle gasten kunnen genieten van voortreffelijke vis gerechten. Je zorgt ervoor dat de keuken als een geoliede machine functioneert. Je bent verantwoordelijk voor het borgen van de hygiëne regels (HACCP) en zorgt voor een schone keuken. Je bent stressbestendig en kunt goed het overzicht bewaren in een drukke keuken. Verder ben je verantwoordelijk voor de planning van het personeel, inkoop- en voorraadbeheer etc.


Direct solliciteren
 

Sector: Restaurant

Vakgebied: Chefkok

Dienstverband: Vast

Locatie: Amsterdam

Uren: 38 uur