Chef Kok

 

<< Terug naar alle vacatures

Ondernemende creatieve Chef Kok voor een hoge volume Cafe Restaurant gezocht! Alleen overdag geopend!

Over onze opdrachtgever

Dit Cafe Restaurant is een hoge volume zaak op een A-locatie. De organisatie is klein en kent directe communicatie lijnen. Er zij 2 eigenaren waarvan er 1 dagelijks meewerkt. Er heerst een no nonsense cultuur binnen de organisatie. Iedereen is betrokken en hands-on aanwezig. Het restaurant bevindt zich in een druk winkelpassage en kent drukke piekmomenten. 


Over het team

Het keukenteam bestaat uit 4 FT koks waarvan 1 Sous Chef. Een aantal hiervan werken er al vele jaren. Onderling is er een gezellige sfeer, al zijn de meesten meer taakgericht dan sociaal aangelegd, dat is dan ook prettig met deze hoge volume. 


Over onze ideale kandidaat

Onze ideale kandidaat is jong van geest en kan hoge volumes aan. Hij/zij is in staat om creatief en kwalitatief de kaart culinair te verbeteren, rekening houdend met de logistieke en personele mogelijkheden. Oog voor detail en ondernemende denkwijze. In een klein team als deze, moet je volledig hands-on en meewerkend zijn. Logistiek inzicht op productieniveau is een belangrijke eis voor deze positie, mooi koken is goed maar moet wel door het team haalbaar zijn. Hij/zij kan creatief brainstormen en deze omzetten in daden. 


Verantwoordelijkheden

  • Planning en organisatie van de keuken.
  • Creatieve en kwalitatieve invulling. 
  • Een echte teambuilder die kansen ziet. 
  • Cijfermatig sterk op gebied van inkoop, zonder kwaliteit in te boeten. 


Direct solliciteren
 

Sector: Restaurant

Vakgebied: Chefkok

Dienstverband: Vast

Locatie: Amsterdam

Uren: 38 uur