Brasserie Chef

 

<< Terug naar alle vacatures

Brasserie Chef gezocht voor het beste vleesrestaurant van Nederland!

Over onze opdrachtgever

Dit restaurant heeft al vele prijzen in ontvangst mogen nemen. Het is bekend om zijn kwalitatieve vlees en de mooie bereidingen daarmee. De organisatiestructuur is plat en kent directe lijnen. Makkelijk en direct. Een drukke zaak met seizoenspieken met een hechte cultuur. 


Over het team

Het team is jong en welwillend maar ontbeert nog een goede manager. Er is een goede teamspirit en iedereen is bereid elkaar te helpen. Er is een no nonsense cultuur waar men amicaal maar met respect met elkaar om gaat. 


Over onze ideale kandidaat

Onze ideale kandidaat is een coach en trainer. Hij of zij is hands-on en kan zijn team motiveren en naar een hoger niveau brengen. Een oog voor detail niet alleen voor het product maar ook voor de mens. Hij of zij kan goed plannen en organiseren en kan ad hoc grote druktes aan zonder in te boeten op kwaliteit en/of humeur. Een voorbeeld voor zijn team niet alleen qua kennis en vaardigheden maar ook als leidinggevende waarvoor je graag een stapje harder loopt. Leermeester is een pre, maar geboren motiverende leiders lezen wij niet af aan diploma's. 


Verantwoordelijkheden

  • Een gezellige werksfeer waar verloop en ziektemeldingen minimaal zijn.
  • Een coach, een leader by example. 
  • Kloppende kostprijsberekeningen en roostering.
  • Een oog voor detail zowel voor product als mens. 


Direct solliciteren
 

Sector: Restaurant

Vakgebied: Chefkok

Dienstverband: Vast

Locatie: Amsterdam

Uren: 38 uur