Assistent Bedrijfsleider

 

<< Terug naar alle vacatures

Ook elke dag je gasten blij maken en mede verantwoordelijk zijn voor de aansturing van het team?

Over onze opdrachtgever

Dit snel groeiende bedrijf heeft inmiddels drie locaties in Amsterdam. Er hangt een prettige ambiance in de restaurants waar de gasten genieten van het Bourgondische leven, heerlijke verse vis en gezelligheid. Het is er altijd gezellig druk met zowel locals als toeristen, dat is ook niet zo gek als je weet dat ze met alle drie de vestigingen in de Tripadvisor top 100 staan in Amsterdam. Het is een jong ambitieus bedrijf met een divers en gezellig team. Vanwege de groei is dit bedrijf op zoek naar een Assistent Bedrijfsleider voor één van hun locaties. 

 

 


Over het team

In elk restaurant staat een team van gemiddeld 15 tot 20 medewerkers. Samen met je team hebben jullie het doel om alle gasten met een lach te zien vertrekken. Het team is divers en ambitieus. Er worden door de eigenaren ook geregeld borrels en feestjes georganiseerd waarbij medewerkers van alle vestigingen worden uitgenodigd. 


Over onze ideale kandidaat

  • Je voelt je thuis in een Bourgondische en gezellige omgeving
  • Je bent gastgericht en gastvrij
  • Je bent stressbestendig
  • Je kunt goed overzicht bewaren 
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante leidinggevende werkervaring
  • Je bent woonachtig in Amsterdam of nabije omgeving

 

 

 


Verantwoordelijkheden

Je bent mede verantwoordelijk voor het aansturen en motiveren van een team van 15 tot 20 medewerkers. Jij bent samen met je team en in je rol als gastheer of gastvrouw in staat om alle gasten met een grote lach te ontvangen en met een grote lach de deur uit te laten gaan. Samen met het de rest van het managementteam ben jij het aanspreekpunt voor zowel collega’s als gasten.


Direct solliciteren
 

Sector: Restaurant

Vakgebied: Assistent Bedrijfsleider

Dienstverband: Vast

Locatie: Amsterdam Centrum

Uren: 38 uur